Hoe het werkt

Je kan via je computer, mobiele telefoon of tablet direct een afspraak bij ons inplannen. Je dient ingeschreven te staan bij ons in de praktijk, anders kan je geen afspraak bij ons maken. Wij houden ons het recht voor je afspraak te cancelen als blijkt dat je niet bij ons bent ingeschreven. 

 

Als er op een dag geen online afspraken meer beschikbaar zijn, betekent dit niet dat je niet bij ons terecht kunt die dag. 

 

Wij reserveren elke dag spoedplekken en vaak kunnen wij je direct helpen voor een kleine klacht zoals bijvoorbeel keel- of oorpijn. Bel dan met de assistente op 020-5247070. 

 

Je kan online alleen een normaal consult boeken. Dit is een afspraak van ongeveer 10 minuten waarin je één klacht of meerdere kleine klachten kan bespreken. 

 

Voor het boeken van ingrepen (spiraal plaatsen, chirurgische verrichtingen) kan je alleen telefonisch een afspraak maken. Uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek worden verricht door de assistente, dus hiervoor graag bellen en niet online een afspraak plannen.