Beveiligd e-mailen

Huisarts aan de Herengracht biedt de optie van e-mail voor al uw vragen. U kunt op twee manieren in contact treden met de pratkijk per mail:

 

1. Via ons adres info@hadh.nl. Deze verbinding kán veilig zijn als u linksboven in de adresbalk de letters "HTTPS" aantreft.. De "s" (secure) in deze combinatie geeft aan dat u gebruik maakt van een beveiligde verbinding. Indien u deze veilige verbinding niet aantreft, kunt u dit bij de meeste mailservers (zoals bij gmail en hotmail) veranderen bij de instellingen. Huisarts aan de Herengracht maakt áltijd bij het antwoord gebruik van HTTPS. 

 

2. Via het e-mail formulier op onze website. Onze site maakt gebruikt van een SSL certificaat. Dit garandeert een beveiligingsniveau dat voldoet aan de eisen van het ministerie van Volksgezondheid. Wij versturen het antwoord via een beveiligde verbinding naar uw eigen mailadres. Let wel: u bent zélf verantwoordelijk voor de beveiliging van uw verbinding naar uw mailserver. Zie daarvoor de instellingen van uw e-mailprogramma. 

email